Fjärås juni 2016

Hej på Er alla!

Försommaren märks tydligast på landsbygden, träd och växter gror, men mest kan vi läsa av dess ankomst på människorna vi möter.
Engagemanget går inte att ta miste på. Alla vårens planer skall sättas i verket. I skrivande stund behandlas ett större antal gräsmattor med mossbekämpning och gödning. Vi gör vårt bästa för att det ska bli så kostnadseffektivt som möjligt.

Som Ni säkert redan noterat har vi förmånen att återigen kunna erbjuda planteringsjord av riktigt bra kvalité för 15 kr säcken via kampanjen "billigast på jorden". Årets upphandling av produkten är väl tilltagen men vi vill ändå reservera oss mot restnoteringar periodvis under säsongen.
Exempel på annons. Lantmanna drive thru

Välkommen att besöka en av Sveriges första Lantmanna "Drive Thru".

Lantmanna drive thru

Gårdsrundan

Gårdsrundan, en veritabel succé.
Med Gårdsrundan kan Ni få allt från vårt sortiment levererat hem till dörren, allt från hästfoder och strö till byggmaterial. Ni har även möjligheten att få maskiner upphämtade för service t.ex. åkgräsklippare och senare få dem tillbaka med nästa tur. Antalet pallar per leverans är begränsad till 5 stycken, såvida inget annat avtalats. Länk till Gårdsrundans hemsida
Satsningen på gårdsrundan ingår i vårt breda miljöarbete. Länk till miljösidan.

Nytt i butiken

Verkstadsnytt

Högtryck i verkstaden


Nu kommer vi till det Ni alla har väntat på!
Torsdagen den 16 juni 11:00 serveras det som bygdens invånare kräva nämligen en Midsommarlunch. Här på landsbygden äter vi rejäl föda. Närodlat, nyttigt och fantastiskt välsmakande. Välkomna! Länk till Lunchen och Café Lantis

Följ oss på Facebook
  • Följ våra erbjudanden i ortstidningen Norra Halland, på hemsidan www.lantmanna.nu och på Facebook. Det är helt okej att be barn eller barnbarn om teknisk assistans.
  • Hälsningar personalen på Fjärås Lantmanna    Skriv ut hela sidan