Fjärås Lantmanna printlogo

Här befinner du dig nu:

Hem / Kontoansökan 2016
Ansök om konto med kredit hos oss!
Glada kontoinnehavare

Alla kan ansöka om konto hos oss. Villaägare, entreprenörer, jordbrukare, skogsbrukare och företagare, alla är välkomna. Du måste själv lämna in Din ansökan och kunna legitimera dig för att vi skall kunna ta emot Din ansökan och behandla den. Företagare skall kunna styrka vem som är firmatecknare.


Ansök om Bensinkort med kredit!
Glada kontoinnehavare

Alla kan ansöka om bensin- och dieselkort hos oss. Du måste själv lämna in Din ansökan och kunna legitimera dig för att vi skall kunna ta emot Din ansökan och behandla den. Företagare skall kunna styrka vem som är firmatecknare.


Ansök om Dieselkonto med kredit!
Glada kontoinnehavare

Vi levererar Diesel direkt till Er tank till ett mycket förmånligt pris. Alla kan ansöka om bensin- och dieselkonto hos oss. Du måste själv lämna in Din ansökan och kunna legitimera dig för att vi skall kunna ta emot Din ansökan och behandla den. Företagare skall kunna styrka vem som är firmatecknare.


VILLAÄGARENS BÄSTA VAL!
My map picture magnus

Vi levererar Brännolja direkt till villatanken till ett mycket förmånligt pris. Ansök om konto redan Nu för att kunna ta del av våra förmånliga erbjudanden. Du måste själv lämna in Din ansökan och kunna legitimera dig för att vi skall kunna ta emot Din ansökan och behandla den, företagare skall kunna styrka vem som är firmatecknare.


DJURÄGARENS BÄSTA VAL!
My map picture magnus

Hos oss kan hästägare, hundägare och kattägare handla allt som behövs för att djuret skall må bra. Vi för ett unikt brett sortiment av djurfoder och tillbehör. Välkomna!


BLI MEDLEM HOS OSS
My map picture magnus

Fyll i medlemsansökan och lämna in den till oss. Vår styrelse behandlar Din ansökan skyndsamt.


Välkommen med dina synpunkter

Till oss är du välkommen både som privatperson och företagare, dina synpunkter på oss är alltid välkomma.
Telefon växel 0300-54 00 05.

e-post: info@lantmanna.nu   Upp: Till sidans topp        Följ oss:

Skriv ut Tipsa en vän